Brainobrain je utemeljen na stvarnim životnim vrijednostima: Odgovori za roditelje!

Pitanja i odgovori:

1.Koliko je trajanje Brainobrain kursa?
2.Koja je svrha programa Brainobrain?
3. Kada mogu upisati dijete?
4. Da li mogu da promjenim centar?
5. Da li moje dijete ima individualnu pažnju?
6. Kako moje dijete može dobiti najbolje od Brainobraina?
7. Koja je uloga roditelja?
8. Više o svakodnevnoj praksi?
9. Certifikati?
10. Kako provjeravate kvalitet?
11. Kakva bi bila poboljšanja? Kakva razlika?
12. Da li će pomoći u akademskim i drugim školama?
13. Po čemu je Brainobrain drugačiji?
14. Koliko djeca uživaju u programu?
15. Kada ćemo primjetiti razliku na djetetu?

[divider height=”30″ style=”default” line=”default” themecolor=”1″]

Koliko je trajanje programa Brainobrain?

Program Brainobrain sastoji se od 10 nivoa svaki nivo od 3 mjeseca.
Nastava se održava jednom sedmično u trajanju od 2 sata, radnim danima i vikendom.
Nakon svaka 3 mjeseca, djeca prelaze na sljedeći nivo.
Sva djeca, bez obzira na njihovu dob, upisuju se na 1. nivo i završavaju 1. nivo u 3 mjeseca i idu na drugi nivo.
Tako će do kraja od 30 mjeseci vaše dijete završiti Brainobrain progam, a vi ćete biti zaprepašteni rezultatima koje je vaše dijete steklo nakon svakog nivoa.

[divider height=”30″ style=”default” line=”default” themecolor=”1″]

Koja je svrha programa Brainobrain?

Cilj programa Brainobrain je da pomogne djeci da ostvare bolji razvoj mozga, tj. da koriste obije strane mozga.
Mi uglavnom koristimo samo jednu stranu mozga. Studije širom svijeta o razvoju mozga pokazuju da svaka osoba koja može koristiti obije strane mozga moći će da iskoristi svoje resurse u maksimalnom potencijalu i razviti inteligenciju koju će koristiti cijeli život.

Učenici će biti uspješni i visoko kompetentni u svim sferama života. To je dragoceni poklon koji, kao roditelji, možemo ponuditi našoj djeci!

Možemo biti među hiljadama ponosnih roditelja. Brainobrain trenira djecu da koriste obije strane svog mozga provodeći vježbe istovremeno da oštre logičke i kreativne strane mozga.

Važno je pratiti napredak, tako da možete primjetiti razvoj i podržati dijete u skladu s tim! Primjetićete da djeca stiču vrijedne vještine, vještine iznad svojih vršnjaka, ostvaruju vrhunske rezultate u školi, i pravilno se razvijaju!

[divider height=”30″ style=”default” line=”default” themecolor=”1″]

Kada mogu upisati dijete?

Postoji nekoliko jednostavnih kriterijuma.
Starost: Brainobrain je za djecu od 4- 14 godina. Djeca se mogu pridružiti u bilo kojim godinama između 4 i 14 godina.
Naravno, što ranije to je bolje!

Vaše dijete treba znati da recituje i piše brojeve od 1 do 10. Trebali bi biti u mogućnosti da kopiraju jednostavne riječi iz pisma nastavnika. Naravno da ćemo im pomoći u procesu.

Vaše dijete treba da razumije i odgovori na jednostavne rečenice i komunikaciju koju koristimo u našem svakodnevnom životu kao što su: “Kako se zoveš?”, “Šta ste imali za doručak?”, “Kako je ime vašeg oca, majka Ime? “Itd.

[divider height=”30″ style=”default” line=”default” themecolor=”1″]

Da li mogu da promjenim centar?

Da naravno! Vaše dijete možete preći iz jednog Brainobrain centra u drugi centar pod važećim okolnostima kao što su promjena prebivalište ili ste se preselili u neki drugi grad itd., Možete dobiti “potvrdu o transferu” iz matičnog centra.
Nakon toga podnesite prijavu u novi Brainobrain centar.

[divider height=”30″ style=”default” line=”default” themecolor=”1″]

Da li moje dijete ima individualnu pažnju?

Individualna pažnja je ključni faktor u Brainobrain programu.
Idealna učionica je kada nastavnik upoređuje svoje nastavničke stilove sa individualnim stilovima učenja svoje djece. Fokus je na djetetu. Brainobrain pomaže djetetu da svijetli. Veličina grupe je maksimalno 15 djece, 10 djece.
Nudimo dodatne časove za djecu u malim grupama ili jedan na jedan, kada je potrebno da se očisti dječija sumnja.

[divider height=”30″ style=”default” line=”default” themecolor=”1″]

Kako moje dijete može dobiti najbolje od Brainobraina?

Najvažnija stvar je “Dnevna praksa”. Brainobrain je program za razvoj vještina. Obavezno je da vaše dijete radi 15 minuta Brainobrain treninga svaki dan kod kuće, osim što prisustvuje Brainobrain časovima 2 sata svake nedjelje.

Mi ćemo dati određene vježbe i aktivnosti. Trebalo bi da se svakodnevno rade na način koji je savjetovao nastavnik, u metodu Brainobrain. Dok podržavate svoje dijete radi svakodnevne prakse, možete biti sigurni u bogato iskustvo.

[divider height=”30″ style=”default” line=”default” themecolor=”1″]

Kolika je uloga roditelja?

Vaša podrška je ključni faktor za stvaranje najboljeg od ovog programa. Samo uz vaše učešće dijete može ostvariti izvanredne rezultate. Brainobrain u praksi za porodicu znači, roditelji provode više kreativnog vremena zajedno sa djetetom.

Zaista želimo da vam postavimo ovo pitanje, ako planirate upisati svoje dijete na Brainobrain kurs – “Da li ste zaista spremni podržati djecu kao roditelji kako biste napravili razliku?” Ako je odgovor “Da”, onda vas rado dočekujemo.

Danas je Brainobrain postao prekretnica u više porodica širom svijeta i to zbog roditelja koji zaista žele najbolje za svoju djecu!
Možete redovno posjećivati ​​centar da biste sarađivali sa nastavnikom da znate više o učinku vašeg djeteta.

• Možete pregledati knjige dijeteta nakon svakog časa i pomoći u svakodnevnoj praksi.
• Možete se pridržavati naših procedura i metodologije kada je u pitanju asistiranje vašem djetetu u vezi sa Brainobrainom
• Možete osigurati da vaše dijete dolazi redovno na časove.
• Možete učestvovati na svim roditeljskim sastancima.
• Možete učestvovati na nacionalnim i regionalnim takmičenjima, Brainobrain.
• Možete tražiti odgovore na sva vaša pitanja i pojašnjenja. Dakle, postavite pitanja!
• Možete motivisati svoje dijete kada je to potrebno!

[divider height=”30″ style=”default” line=”default” themecolor=”1″]

Svakodnevna praksa?

Brainobrain pomaže vašem djetetu da stekne vještine mozga i životne vještine. Dakle, zaista je važno da vaše dijete svakodnevno praktikuje svakih 15 minuta praktično. Da bi djeca svakodnevno vježbala, zadajemo malo zadataka za vježbu kući i savjetovatujemo na koji način da dijete vježba.

Brainobrain je tako bogato iskustvo sa dosta dječijih centričkih aktivnosti koje se šire na svih 10 nivoa čiji je cilj pružanje korisnog iskustva našoj djeci. Uključili smo bogate resurse kao što su NLP (Neuro lingvističko programiranje), mentalna gimnastika itd. Uvijek možete pomoći vašem djetetu u učenju tih alata za razvoj ličnosti, zagonetki na način na koji želite da produžite učenje. Kada je riječ o Brainobrain programu i drugim tehničkim karakteristikama molimo da to uradite na način na koji smo vam dali informacije.

[divider height=”30″ style=”default” line=”default” themecolor=”1″]

Kako provjeravate kvalitet?

Mali broj djece u grupi da bi se osiguralo individualna pažnja.
Naši nastavnici će biti u kontaktu sa djecom.

Dodatni časovi: Uključite vaše dijete ako zahtijeva dodatne časove obuke (osim redovnih časova), u manje grupe djece ili ponekad čak i kao jedan do jedan, po potrebi. Imamo obrazac za roditelje koji je u svim našim knjigama predviđen za popunjavanje i predaju u vašem centru na kraju svakog nivoa. Imaćete priliku da izrazite svoja mišljenja i sumnje na osnovu vašeg iskustva i iskustva vašeg djeteta.

Također možete nam poslati vaše stavove i sumnje direktno putem e-pošte.
Vaše mišljenje je bitno!

Svake godine organizujemo regionalna i nacionalna takmičenja za djecu.
Naše takmičenja su moćno iskustvo koje pruža priliku da nauče vrijedne vještine za život.
Tokom takmičenja djeca doživljavaju jedinstvene strategije obuke koje osiguravaju visokokvalitetne performanse.

[divider height=”30″ style=”default” line=”default” themecolor=”1″]

Certifikati?

Nakon završetka svakog nivoa, vaše dijete ima pravo na Međunarodni certifikat. Po završetku svakog nivoa, vaše dijete će imati modelski ispit. Posle istog, vaše dijete će imati glavni ispit. Na osnovu performansa vaše dijete je spremno da nauči drugi nivo. Osim toga, vaše dijete će dobiti certifikate na osnovu performansa na regionalnim i nacionalnim takmičenjima – Brainobrainfests.

[divider height=”30″ style=”default” line=”default” themecolor=”1″]

Kakva bi bila poboljšanja? Kakva razlika?

Kurs Brainobrain je pozitivno iskustvo. Njeguje mentalno formiranje djeteta. Zbog toga djeca pronalaze nevjerovatna poboljšanja u različitim aspektima. Djeca poboljšavaju koncentraciju, maštu, vještinu slušanja, sposobnost učenja, kreativnost, samopouzdanje, vizualizaciju, brzinu i tačnost, vještine rješavanja problema, matematičku sposobnost i još mnogo toga.

Djeca ostvaruju bolje ocjena u školi. Razvijaju puno vještina, poput koncentracije, boljeg pamćenja, razvijene mašte itd. Brainobrain stvara svijest o stavu. Imamo kreativne načine da pomažemo vašem djetetu da shvati koliko je važno imati dobar stav u životu. #NLP

Brainobrain dijeli primjere širom svijeta i navodi djecu da modeliraju te ključne vještine. Bilo da su to akademske ili umjetničke sposobnosti, stav ili vještine života – Brainobrain njeguje!

Odlučite sami! Morate doživjeti Brainobrain kroz svih 10 nivoa! Brainobrain daje snagu djeci primjenom i korištenjem najnovijih razvojnih alata i strategija koji djecu pripremaju za svijetlu budućnost!

[divider height=”30″ style=”default” line=”default” themecolor=”1″]

Da li će pomoći u školi?

100%, da!
Djeca uživaju u većoj koncentraciji i moćnom sjećanju. Dešava se nagli porast u opažanjima, fokusu i pamćenju. Kao rezultat toga djeca olakšano uče u školi. Djeca na većim nivoima mogu zapamtiti lekciju na času tokom predavanja.

Posebno govoreći o akademskim sposobnostima, djeca uživaju! Nema više napornog posla, to je samo pametan posao. Djeca troše manje vremena, ali proizvode dobre rezultate.

Mala postignuća postaju velika postignuća.
Imaju novi sistem poverenja i uvjeravanja koji im pomaže da identifikuju lidera u njima!
Brainobrain pravi i tretira vaše dijete kao lidera!

[divider height=”30″ style=”default” line=”default” themecolor=”1″]

Šta je Brainobrain?

Brainobrain je pionir naprednog programa abakusa za program razvijanja mentalnih vještina u svijetu.
Napredni nastavni program Brainobrain je jedinstveni nastavni program zasnovan na rimu koji pruža sve osnovne čulne sposobnosti učenika kao što su vizuelni, slušni i kinestetički, čime ga čini upečatljivim.

U Brainobrainu, dijete radi manje i postiže više! Ovo je zbog činjenice da nastavni plan nije samo matematički; Fokus je na jačanju čitavih neuronskih mreža dijeteta.

Brainobrain daje djeci veoma mali domaći zadatak. Tako djeca uživaju cijeli proces.
Brainobrain program je dovoljno snažan da ojača mentalne sposobnosti dijeteta i time im pomaže da postignu veći potencijal.: “Nismo dali ribu; Učimo djecu kako uhvatiti ribu! “.

[divider height=”30″ style=”default” line=”default” themecolor=”1″]

Da li će djeca uživati u programu?

Dječije uživanje je naš najveći prioritet! Sve što ima element zabave i učenja djeca će dobro primiti. Brainobrain ima mnogo dimenzija u svom kursu koji je apsolutno prijateljski za djecu.

[divider height=”30″ style=”default” line=”default” themecolor=”1″]

Koliko treba da sačekam da vidim razliku?

Brainobrain je program visokog kvaliteta i ako vaše dijete praktikuje svakodnevno 15 minuta, iznenadićete se brzim promjenama. Dnevna praksa je obavezna da se vidi željeno poboljšanje. Možete vidjeti primjetne promjene u vašem dijetetu za 6 mjeseci, tj. do trenutka kada završi 2 nivoa. Međutim, roditelji koji redovno prate napredak dijeteta će biti u mogućnosti da vide poboljšanja i ranije.
[divider height=”30″ style=”default” line=”default” themecolor=”1″]


[divider height=”30″ style=”default” line=”default” themecolor=”1″]

Kontaktirajte nas već danas!
Vaš Brainobrain,
Bosna i Hercegovina