Fransiza – Fransiza BiH

BRAINOBRAIN BIH

Nudimo mogućnost saradnje za region u Bosni i Hercegovini. Postanite dio uspešnog tima tako što ćete nam poslati upit ili nas kontaktirati putem telefona.

Sada i vi možete biti dio naše velike Brainobrain porodice. Ukoliko ste zainteresovani za otvaranje licenciranog centra i saradnju kontaktirajte nas.

Brainobrain edukativni centri se nalaze širom Bosne i Hercegovine u Sarajevu, Tuzli, Zenici i Mostaru.

Program se temelji na Abakus mentalnoj aritmetici (VAK – metode) i NLP tehnikama (Neurolingvističko programiranje)..

Brainobrain je jedan od vodećih svijetskih instituta za unapređenje ličnosti i mentalnih sposobnosti djece. Brainobrain Kids Academy Private Limited je usklađen sa ISO 9001:2015. Osnovan je 2003. godine u Indiji, grad Chennai od strane profesionalaca koji imaju više od deset godina međunarodnog iskustva u treniranju i obrazovanju djece. Brainobrain posluje u 30 zemalja, kao što su Indija, Velika Britanija, Norveška, SAD, Kanada, Australija, Maroko, Jemen, Irska, Slovenija, Poljska, Makedonija, Libija, Ujedinjeni Arapski Emirati, Švedska, Saudijska Arabija, Oman, Katar, Hrvatska, Nigerija, Zambija, BIH, Švicarska, Srbija, Češka, Austrija. Brainobrain ima više od 900 uspiješnih franšiznih centara širom svijeta i transformisao je živote više od 1.000,000 djece programom visokog kvaliteta..

Podnesite zahtijev za franšizu u Bosni i Hercegovini.

Link# https://brainobrain.ba/poslovna-saradnja/

Zajedno možemo više!